Žuta je i ovog leta IN1

Vesela i živahna žuta boja pravi je izbor za leto 2014. Pogledajte šta su nam pripremili poznati high-street brandovi.

Haljina – Bershka
Pantalonice – H & M
Torba – Zara
Sandale – H & M

Top – Mango
Sunčane naočare – Mango
Bikini, donji deo – Lindek
Sandale – Bershka

Pantalone – Zara
Haljina – H & M

10 žutih komada za leto 2014.
Leto je vreme opuštanja, partijanja i optimizma, pa i bez osluškivanja diktata iz svetskih modnih metropola uvek možete biti sigurni da je živahna žuta boja, kao simbol veselja i sreće, po pravilu prilično zastupljena na svakom letnjem modnom meniju. Tako su i ove godine poznati brendovi (neki manje, neki više) svoje vruće letnje kolekcije začinili žutim krpicama i modnim dodacima.

Svesni da leto ne može bez ove energične boje, opipali smo bilo najtraženijih high-street kuća te odabrali 10 stvarčica koje vredi transferisati u sopstveni orman.

Počasno mesto zauzima razigrana mala žuta haljina, a mi smo izdvojili 02:00 njene zanimljive varijacije – u režiji Bershka i H & M-a. U igri su sve oku poznate nijanse žute, i to na svim mogućim komadima. Za vesele trenutke na plaži Lindek nudi žuti kupaći, a Mango otkačene naočare neonski žutih okvira.

U kategoriji cipela i komada koji će ‘podići’ svaki stajling nalaze se ravne sandale iz H & M-a i Bershka te prekrasna, prava leta žuta torba iz Zarine fabrike modnih snova. 10 inspirativnih žutih komada za leto 2014. pogledajte u galeriji fotografija.

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes