Zara haljine za proleće 2015.Zara haljine za proleće 2015.

Zara haljine za proleće 2015.

Zara, mnogima najdraži high-street brand, donosi olakšanje i osveženje divnom kolekcijom bezvremenskih klasika i trendovskih modela za sve moguće ukuse.

Sve ono što želimo od proleća objedinjeno je u novoj Zarinoj kolekciji haljina. Španski superbrand donosi olakšanje i osveženje divnom kombinacijom bezvremenskih klasika i trendovskih modela za sve moguće ukuse. Kolekcija sa smislom, osećajem i snažnim, već na prvi pogled vidljivim uticajem ludih 1970-ih godina.Male crne haljine zvuče kao nešto dosadno i uvek isto, ali ovaj put, na krilima romantičnih i smelih oblika te trendi detalja poput resica, postaju hit komadi koji u vaše modno proleće donose novu dimenziju.Bez brige, crna boja ipak nije dominantna, ona samo upotpunjuje raskošnu kolekciju za topliji deo godine. Dobra ideja su i jednostavne, vesele male crvene i male žute haljinice, ali i (još uvek) popularni dvobojni modeli. Boemski chic, cvetni uzorak, šarenilo, motivi iz prirode i inspirativna rešenja sa egzotičnog Dalekog istoka … Sve to garantuje čisti prolećni modni užitak! I mogućnost izbora.

Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-9
Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-7
Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-3
Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-1
Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-15
Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-14
Kolekcja-damska-sukienki-Zara-wiosna-lato-2015-13
Izvor: cromoda.com

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes