Woman secret – Izaberite kockasto i cvetno za plažuDa zasenite na plaži, osvojite i uživate u čarima leta, neophodan vam je i adekvatan stajling. Jedan od predloga koji će sigurno biti pun pogodak je najnovija kolekcija brenda “Woman secret”. Kolekcija za leto 2011. nosi naziv “Pretty girl”, a odlikuju je komadi puni boja i optimističnog duha.

Karo preuzima vodeću ulogu u kolekciji, ali dizajneri ove modne linije preporučuju u i laskave cvetne dezene i moderne pruge. Pored originalnih, uključeni su i čipkasti detalji na kostimima i majicama, a bretele većine modela mogu da se skinu ili podese da budu vertikalne ili ukrštene.

U okviru kolekcije za predstojeće leto postoji i linija “Sabana” kreirana za aktivno leto – dominiraju zemljani tonovi, a inspirisana je vojnim i rustičnim dizajnom. Možete je nositi svakog dana, a majice, pantalone, marame sa ovim potpisom biće praktičan autfit tokom toplih dana.

 

“Green Cashmere” je ženstvena, letnja linija. Ona je kombinacija teksas plave, zelene, bež sa crvenim detaljima. Dizajn kupaćih kostima obuhvata i jednostavne boje kao što su nebo plava, prugice i sitni printovi. Kompletirana je letnjim haljinama, zanimljivim majicama, sandalama i torbama u istim tonovima.

 

POPUSTI
U svim prodavnicama “Woman secret” – ako kupite nešto u junu imaćete popust od 20 odsto tokom jula.

 

izvor: zena.blic.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes