Parfemi Victoria’s SecretVictoria’s Secret predstavlja novu kolekciju koja ubraja četiri parfema uz parfimisane prateće proizvode za negu tela.

Kolekcija je nazvana VS Exotic Beauty Collection a novi parfemi su:

1. Dream Angels Heavenly Temptation

Dream Angels Heavenly Temptation je pravo egzotično iskušenje sačinjeno od note sočne jabuke, cvetova jasmina i meke vanile. Miris je dostupan u količini od 75ml i koncentraciji parfemske vode.

2. Bombshell Temptation

Bombshell Temptation, kao i svi mirisi nove kolekcije zavode egzotičnim taktovima. Izazovna i uzbudljiva marakuja kombinovana je sa orlovim noktima i svetlim drvetom poklanjajući senzualnu i provokativnu kompoziciju. Miris je dostupan u količini od 50ml EDP.

3. Sexy Little Things Noir Tease Temptation

Sexy Little Things Noir Tease Temptation hipnotički uzbuđuje akordima koketnog voća i kremaste, tople i zavodljive sandalovine. Miris je sačinjen od nota svežih malina, kupina i sandalovine. Dostupan je u količini od 50ml EDP.

4. Very Sexy Temptation

Very Sexy Temptation pokloniće bujno cveće, voće i topli amber. Miris je sačinjen od akorda nektarine, ljiljana i ambera i dostupan u bočici od 75ml EDP. Kolekcija je predstavljena 2011. godine.

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes