Trendi čizme za kišu
Giordano Torresi, italijanski dizajner obuće, je preopoznatljiv  po jedinstvenom ličnom pečatu i obući koja predstavlja prava mala remek dela. Predstavljamo vam modele iz najnovije kolekcije za jesen/zimu 2011/2012 koji su namenjeni damama koje i po kiši i snegu vole da ponesu lepu i modernu obuću.


Čizma je postavljena pravom kožom, što znači da stopalo u njoj diše, na toplom je a ne znoji se. Gornji deo je od pliša u raznim bojama i presvučeno plastikom (vinilom). Što znači nepromočiva ali istovremeno i moderna.

Izrada je eksluzivna i proučena do najsitnijih  detalja. Sama izrada zahteva dve faze, da bi se iskrojio vinil što osigurava udobnost i konfor a i da zadrži neobičan izgled. Neklizajući, takođe nepromočivi djon punjen mikrogranulama gume i presvučen kožom. Pravi spoj moderne tehnologije i dizajna. Patentirana od strane branda “Giordano Torresi”.

Novu kolekciju cipela i čizmica možete naći u Dobričinoj br.5 u Beogradu.

 

Izvor:style.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes