Trend za jesen 2011: “Hevi metal” lakovi za nokteImati negovane i lepo sređene nokte, danas je jednako bitno kao i odeća ili obuća koju ste izabrali. Zato, budite u trendu ove jeseni i “nabacite” atraktivne “metalik” lakove za nokte.
Trend za jesen 2011: "Hevi metal" lakovi za nokte

 

Ako ste odlučile da jeseni koja nam se polako približava i vaši nokti budu u trendu, onda bi trebalo da počnete da razmišljate malo “drčnije” i u obzir uzmete neke nove nijanse.

Ove sezone, Chanel zajedno sa svojim kreativnim direktorom Piterom Filipsom, svim damama predstavlja tri nove, atraktivne nijanse koje metalik odsjaj mešaju sa zlatnom, platinastom, zelenom, bronzanom i pink bojom.

Kada ovakvu kombinaciju stavite na svoje lepo sređene nokte dobićete neverovatno prelivanje boja i sjaja, kakvo do sada verovatno niste videli.

Naravno, ovo je Chanel, a sigurno će biti i nekih “džepu prilagodljivijih” brendova lakova koji će napraviti ove trendi kombinacije.

Spremni za “hevi metal jesen” na vašim noktima?

Izvor:nadlanu.com

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes