Tregerice + štikle hit kombinacija za leto 2015.Tregerice + štikle hit kombinacija za leto  2015.
Outfit kojim ćete osvajati na prvu svakako su tregerice (koje se ove sezone vraćaju na velika vrata) u kombinaciji sa štiklicama. Totalno šik!

Trendseteri su nam nametnuli brojne prolecne trendove koje obožavamo da nosimo, a jedan od njih je nesumnjivo i onaj u kom je sva pažnja usmerena na ležerne tregerice, nadograđene zanimljivim štiklama.

Ovako ležerne pantalone uz visoku potpeticu dobijaju jedan sasvim novi vajb i daju pravu kombinacija kada želite da izgledate ležerno, a istovremeno da ostavite sofisticirani utisak. Tada, naizgled decacke tregerice postaju zanimljiv odevni komad u kojem cete definitivno privlaciti svu pažnju, gde god se pojavili.
1files.php
Nezavisno od toga da li se odlucite za crne, bele, ili klasican džins, tregerice u kombinaciji sa cipelama ili sandalama sa potpeticom izgledaju jako elegantno i prefinjeno.

files.php

Ako ispod njih obucete klasicnu belu košulju postigli ste look primeren poslovnom okruženju, a ako se ispod njih nade seksipilan top, imacete vecernju kombinaciju koja ce mamiti poglede.
Tregerice nam se uveliko vracaju u modu ovog proleca te vama samo ostaje da se odlucite za model i boju!

Izvor: fashion.hr

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes