Top 5 seksi kombinacija koje muškarci voleIstraživanje portala “Redbook” otkrilo je kako su u dubini duše muškarci ipak klasičari koji na svojim boljim polovinama vole videti jednostavnu odeću bez puno detalja. Evo u čemu ćete ga definitivno zadiviti i osvojiti, a verujemo da ni vama ovih pet stajlinga neće biti mrsko.

Jednostavna mala seksi haljina
Čini se da je muškarcima dosta cirkona, šljokica, ludih dodataka i sređivanja od glave do pete. Oni cene jednostavnost, pa im je na visokom drugom mestu najboljih outfita za žene mala jednostavna haljina u jednoj boji, bez dodataka, koja naglašava obline. Seksi, ali sa merom.

Farmerke i bela majca ili košulja
Kežual modna kombinacija koju, verovatno, voli i većina žena, a koja poručuje “nisam se puno trudila, a izgledam vruće”. Međutim, imajte na umu da muškarci jednostavno ne shvataju nove trendove u dizajniranju koji žene odevaju u široke modele, sa šljokicama, ekstra visokim strukom ili pak predimenzioniranim i preširokim nogavicama. Oni vole dobre stare farmerke, koje nisu ni previše uske, ni previše široke. Savršeno jednostavne i klasične. U njima izgledate seksi bez puno truda.

Olovka-suknja i klasične cipele, salonke
Iznenađujuće, ali mnogo muškaraca ne smatra mini suknje previše privlačnim. Seksipil upakovan u klasičnu olovka-suknju začinjen salonkama, e to je ono što se traži. Ovaj klasični izgle vredan poštovanja i divljenja poručuje “dovoljno sam seksi i samosvesna, ali i puna samopouzdanja”. Muškarci kažu da bi ovako sređenu ženu odmah doveli kući mami na ručak. Očito, klasika kod njih uvek prolazi.

Seksi donje rublje
Muškarci obožavaju da na ženi vide seksi donji veš, sa što više čipke koja raspaljuje maštu. Može biti i pamučno, ali da je lepo i oku ugodno. Ako želite da mu ugodite birajte crno ili ono u vatrenim bojama, i sparite grudnjak i gaćice.

Trenerka užeg kroja i pamučna majica
Ovo je jedan od retkih momenata kada su muškarci priznali da veličina ipak jeste bitna. Naime, kad je vaša kućna odeća u pitanju, vole pamučno, ali uže, no ipak dovoljno šljampavo da vas mogu na brzinu skinuti.

Izvor:Blic žena

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes