Top 5 ove jeseni i zime!Predstavljamo vam top 5 saveta o stilu i modi koje morate poslušati ako želite da izgledate stylish ove jeseni i zime!Ove korisne informacije primenite na svoje odevanje i nećete pogrešiti!

Kako da nosite belo, a da nemate mrlje?!

Kako je belo ove sezone vrlo trendi, po prodavnicama po gradu primetićete pune rafove i štendere bele odeće.Iako mislite da možda niste prava osoba za belo, jer putujete autobusom, i niste dovoljno pažljivi, plašite se da se ne uflekate, mi vam savetujemo kako da nosite belo bez fleka.Birajte nijanse bele koje nisu snežno bela i čisto bela, nego više biserna i sivkasto bela.Ukoliko ste baš nepažljivi izbegavajte bele pantalone, ili sakoe, a što se tiče ostale odeće navalite.Dobro je imati i beli detalj, poput naočara za sunce ili torbe.

Kako da nosite parka jaknu?!

Parka jakne su hit ove sezone, i iako na prvi pogled muška i sportska jakna, ovaj model može izgledati vrlo ženstveno ako ga uklopite sa odgovarajućim detaljima i outfitom.Ukoliko je ukrasite velikim brošem sa cirkonima, i na skinny jeans obujete čizme na veliku štiklu i sve to začinite velikom torbom bićete vrlo primećeni.

A ukoliko vam je potreban opušteniji i sportskiji izgled ova jakna će se odlično uklopite na vaše ugg boots ili gumene čizme.

Kako da nosite haljinu a la sixties!?

Sixties are back in town!

Primetićete da su radnje preplavljene haljinicama krojeva kao iz šezdesetih, u jarkim bojama ili u nijansama braon boje.Ovakvu haljinicu nosite na baletanke u dnevnoj varijanti, a u večernjoj na platforme i jaču šminku.Svratite i do nekih second hand prodavnica i nabavite sebi jednu originalnu haljinu iz šezdesetih koju ćete imati samo vi!

Kako da nosite print zvezdice?!

Ove sezone hit print su zvezdice!

Na prvi pogled ovaj print deluje obavezujuće i ograničavajuće u smislu da ga ne možete kombinovati uz ostatak stvari koje već imate.Medjutim ako nosite ešarpu sa zvezdicama ili hula hop čarape moćićete lako da uklopite u ostatak garderobe.

Ako ste smeliji odaberite neku maxi haljinu sa printom zvezdice i nosite na crne lakovane baletanke!

Kako da nosite pantalone u jarkim bojama?!

Pošto smo svi već apsolvirali da su boje trend kako letnje tako i jesenje,a i zimske sezone nosite skinny color block pantalone na salonke basic majicu i sako i izgledaćete neodoljivo!

Izvor:bestshopmagic.com

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes