Šešir, savršen dodatak svakom stilu
Šeširi više nisu samo deo elegantnih i prefinjenih kombinacija, već duže vreme se nose i uz ležerniju i sporstkoelegantnu odeću.  Šeširi su poslužili kao inspiracija mnogim dizajnerima
Ove jeseni modni stručnjaci poseban akcenat stavljaju na detalje i ističu da upravo oni svaki stil čine posebnim i upečatljivim.

Na samom vrhu modne lestvice i ovog puta su se našli šeširi koji su poslužili kao inspiracija mnogim dizajnerima. Tako se mogu videti u mnogim kolekcijama, u različitim odevnim kombinacijama kao detalj koji osvežava i daje pečat celokupnom izgledu.

 

Osim toga, šeširi više nisu samo deo elegantnih i prefinjenih kombinacija, već duže vreme se nose i uz ležerniju i sporstkoelegantnu odeću. Ipak važno je da pri odabiru modela vodite računa da to bude onaj koji će vas najbolje okarakterisati i definisati vaš modni stil. A mnogi stilisti ističu i to da se sa dobrim šeširom ponekad možete bolje modno izraziti nego sa najmodernijom dizajnerskom odećom.

Po ogromnom izboru modela može se reći da su se dizajneri zaista potrudili da udovolje različitim ukusima. Tako se u izlozima butika mogu naći šeširi raznih oblika i veličina. Ističu se modeli koji liče na one muške, klasične sa obavijenom satenskom trakom, a među damama su najviše popularni zbog toga što se dobro kombinuju i uz elegantnu i opušteniju odeću. Atraktivni su i šeširi sa manjim obodom koji savršeno stoje uz svakodnevne odevne varijante, a pojavili su se u svim bojama. Za dame koje naginju klasičnoj eleganciji najbolji izbor su ženstveni modeli zagasitih boja dizajnirani od filca. Zanimljivi su i modeli izrađeni od različitih materijala, na primer od štofa i svile. A za glamurozne prilike nezaobilazni su šeširi od svetlucavih i metalik materijala, ukrašeni perjem, trakama, perlicama, kristalima.

 

Izvor:novosti.co.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes