Ruž za usne – Crveno, volim te, crveno!
Svaka žena zna da muškarci reaguju na crveno poput bikova. Bilo da ste je obukli, njome se ogrnuli ili stavili na usne, nešto je izazovno i seksi u njoj zbog čega muškarci polude. Crveni ruž na usnama, sigurno je jedan od najboljih načina da ga zavedete, sve dok ne otkrije vaš seksi crveni donji veš. A tada…:)

Međutim, nije tako lako pronaći onu pravu nijansu koja će se idealno uklopiti u brojne činioce tako da crveni ruž na vašim usnama zaista bude SEKSI. Evo nekoliko saveta kako da vaše usne budu crvene, vrele i seksi…

Kako odabrati crveni ruž?

Kao i svaki drugi ruž za usne, pa i celokupna kozmetika, i crveni ruž se bira pre svega u skladu sa tenom lica. Ako je vaše lice bleđe, odabraće te koralno crveni ruž. Ako vam je lice sasvim regularne, prirodne boje i normalnog sjaja, nećete pogrešiti koju god nijansu crvene da odaberete – čisto crvenu, mešavinu ružičaste i crvene.. dakle, koju god nijansu da odaberete ići će uz vaše lice. Međutim, ako vam je ten lica tamniji, najbolje je da izbegavate prirodne nijanse čisto crvene boje. U skladu sa bojom vašeg lica odaberite neku tamniju nijansu – boja vina, čokolade, boja cigle..

Na šta obratiti pažnju?

Kada birate vaš seksi crveni ruž za seksi crvene usne u obzir trebate uzeti još neke okolnosti. Za početak, kada ste planirali da stavite taj ruž – preko dana, uveče.. Preko dana se nose laganije, blaže nijanse, koje više vuku na koralno i ružičasto. Za zatvorene prostorije bez prirodnog osvetljenja i večernje izlaske birajte hrabre, prave crvene tonove. Još nešto – tanke usne ne trpe crveni ruž. I još nešto – crveni ruž na usnama po sebi je dovoljna make up atrakcija da biste u sobi punoj vrelih muških pogleda privukli onaj jedan, najvreliji. Ostatak šminke bi zato trebao biti što neutralniji, da vas greškom ne bi pomešali sa „prijateljicom noći“, a takve privlače mnogo vrelih pogleda.

Izvor: http://magazinzazene.com/

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes