Romantično ležerne punđe za venčanja!Ko kaže da na venčanju sve treba da bude “zategnuto i pod konac”?! Taj poseban dan u vašem životu bi trebalo da bude opušten, a mladina frizura u tome može da pomogne. Pogledajte naše predloge za romantično “neuredne” punđe!
Drage dame, ako ste, poput većine devojaka koje čeka venčanje, odlučile da podignete kosu, probajte da izađete iz šablona. Bilo da ste mlada ili, na primer, kuma ili deveruša, oslobodite se i napravite punđu kakvu ni jedna druga devojka neće imati – ležernu, pomalo otkačenu, ali veoma romantičnu poput ovih na fotografijama!

Ne plašite se pramičaka koji će izletati na sve strane. To je totalno sexy i romantično! Pobegnite od dosade zategnutosti i stereotipnih punđa koje frizeri prave “zatvorenih očiju”. Kažite svojoj frizerki/frizeru da dokaže svoju kreativnost i napravi vam “neurednu punđu” koja će zaseniti sve ostale ispeglane, natapirane i lakom ulepljene frizure. Budite hrabri i drugačiji, posebno ako ste vi zvezda tog venčanja, tj. mlada!

Romantično ležerne punđe za venčanja!
Izvor:nadlanu.com

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes