Predivni talasi bez muke
Jednostavno uputstvo kako da dobijete lepe lokne i uštedite vreme i novac.
Lepa kosa znači negovana kosa, a to je užasno teško postići i sa najboljim preparatima ako je mučite dok je stilizujete.

Da ne biste uništavali najvažniji ženski ukras, evo nekoliko saveta kako da postignete trendi talase i kovrdže a da ne koristite mnogo aparata i samim tim uštedite vreme i novac.

Posle pranja kose, nanesite kremu za glatku kosu celom dužinom. Fenirajte kosu, ali samo dok ne bude 80 procenata suva.

Odvojite manje pramenove i uvijte ih oko dva prsta, pa kad dođete do korena zakačite svaku rolnicu ukosnicama. Počnite sa pramenovima oko lica, pa nastavite ka potiljku.
Sušite fenom kosu nekoliko minuta da zagrejete lokne.

Ostavite loknice da se smire dok radite druge stvari ( recimo, šminkate se, oblačite, ćaskate sa prijateljicom sa kojom idete u grad…). Ako imate vremena, prespavajte sa ukosnicama na glavi za duži efekat. Bilo bi dobro da vežete maramu oko glave, da se zbog okretanja u krevetu ne rasturi ono što ste napravili.

Uklonite ukosnice i protresite kosu. Natapirajte kosu u korenu i zagladite lokne. Naprskajte sprejem za kosu za dugotrajniji rezultat.

Da bi vaš novi stil preživeo i sledeći dan, umesto pranja i ponovnog sušenja, samo uvijte lokne na isti način ali nemojte grejati kosu. Čak i ako ostavite ukosnice da vam stoje na glavi deset minuta, to će biti dovoljno da vam kosa bude uvijena baš kako bi trebalo.

Izvor:smedia

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes