Pantalone sa printom : Pravila za svaki oblik tela60933231-hlace-print-uzorak
Pantalone sa printom nastavljaju svoju vladavinu i ovu prolećnu sezonu , ali mala zamka zbog koje im brojne žene ne daju puno poverenje krije se u različitim dezenima koji često proširuju oblik tela. Kako bi škakljivi trend okrenuli u svoju korist i iz tačkica , cvetića , čipke i prugica izvukli najbolju vizuelnu korist dajemo vam uputstvo za upotrebu za pravilan odabir pantalona sa printom.
60933200

1. Vodoravne pruge čine figuru vizuelno višom i mršavijom , stoga su idealne za sve vlasnice niže građe . Prilikom odabira pantalona sa ovim najpopularnijim uzorkom treba obratiti pažnju na širinu pruga , deblje su na primer idealne za žene koje žele da izdužiti figuru ali i popuniti nedostatak oblina , one koje žele da prikriju obline trebaju birati uske pruge .

2. Vertikalni print škakljiv je teren s obzirom da širi figuru , stoga klasično složene pruge najbolje odgovaraju visokim i vitkim figurama . Za puniju figuru na primer peščanog sata odlično su rešenje print postavljen vertikalno , ali s kombinacijom sitnog i krupnog dezena .

60933204

3. Tačkice na pantalonama veliki su hit poslednjih sezona , no kod odabira idealnih koje laskaju figuri treba pripaziti na veličinu tačkica . Prevelike naime nisu prijateljice vitkosti , jer vizuelno naglašavaju obline . dok sitne tačkice rade upravo suprotno . Tačkice na svetloj podlozi proširuju , dok na tamnoj podlozi imaju suprotan efekat i stanjuju noge i istovremeno stvaraju utisak podignute zadnjice .

60933202

4. Trendi cvetni print pojavljuje se u brojnim oblicima , od kojih su dva najčešća – krupni i sitni , gusti dezen . Krupne aplikacije proširuju te su namenjene vitkim i sportskim građa . Za dame koje imaju široke bokove i bedra jaka vizuelno stanjen figuru odradit će gusti sitni cvetni print ravnomerno složen duž cele površine pantalona .

60933203

5. Čipka je poslednjih sezona neizostavna u svim svečanim prilikama , dok je za dnevne prilike ovaj senzualan vez apliciran na pantalone . Čipkasti dezen najčešće je apliciran na svetloj podlozi i kao takav laska jedino mršavim damama čije nedostatke oblina može lako vizuelno nadomestiti .

60933226-hlace-uzorak-figura-cipka

 

Izvor:zadovoljna.hr

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes