Nova godina, nova pravila: Orsay kaže – plavo !Nova godina, nova pravila: Orsay kaže - plavo !

Modna detoksikacija , osveženje i talas optimizma za prvi deo 2015. godine iz Orsay stižu u obliku plave boje. Orsay predlaže plavo za prve mesece 2015. godine.

Nova godina traži nešto novo , drugačije , osvežavajuće … Nakon što smo se u prazničnim danima predozirali crnom bojom i šljokicama , bio bi red da se malo pročistimo i napunimo energijom . Iz Orsaya nam stiže zimsko plavetnilo za stilish januar, februar i prvi deo marta.

Brend poznat po klasičnim , elegantnim i ženstvenim komadima , dobrim za sve prilike , najviše za one poslovne , poigrao se sa svim oku poznatim tonovima plave stvorivši inspirativnu zbirku odeće i modnih dodataka . Boja neba i mora budi optimizam i olakšava iščekivanje proleća , a kod Orsaya je u prvim danima 2015. plavo ( skoro ) sve , od torbi do haljina koje će istaknuti ono najlepše na vama .

Savršen izbor za posao i kancelariju biće plavi blejzeri , bluze i trendi suknje , a za opuštenije situacije ležerne haljinice i topovi sa prugama .

 

Izvor:www.cromoda.com

 

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes