Nokti u trendu – lak sa efektom ispucalosti
Nokti svake žene moraju biti pre svega uredni, ali i lepo nalakirani u posebnim prilikama, a što da ne i svakodneno. Jednobojni lakovi su uvek u modi, a naročito neprevaziđeni crveni. Ali, da li vam ponekad dosadi ta jednoličnost? Dešava li vam se da se ujutru probudite i pomislite “Želim promenu,  želim da moji nokti budu drugačiji”. Saloni lepote nude razna rešenja, ali ako ste inspirisani, možete se i sami poigrati i učiniti da vaši nokti postanu remek dela.

Ono što nam parfimerije poslednjih dana nude kao rešenje su krajnje originalni “crackle” lakovi za nokte. Reč je o tehnici koja čini da lak izgleda kao da je ispucao, ali apsolutno stilizovano i uredno. Ovo je pravi boom kada je u pitanju umetnost šaranja noktiju, jer pruža bezbroj jednako kreativnih rešenja koja se nikada ne mogu ponoviti. Zato budite sigurni da ćete uvek imati nokte drugačije od ostalih.


Crackle lakovi za nokte mogu se pronaći uLak za nokte najrazličitijim bojama, dok su se kao favoriti izdvjili crni, beli i lak u vidu šljokica. Nanosi se i suši brzo i lako, a pre njega je potrebno naneti bazni, lak koji će se videti ispod pukotina. Bitno je da se prvo naneseni lak dobro osuši kako ne biste razmrljali nokte i učinili da izgledaju neuredno. Potom premažite četkicom crackle lak i nakon samo nekoliko sekundi ćete videti njegov efekat i oduševite se njime.

Poigrajte se ovim neverovatnim izumom  namenjenim smelim, vedrim, buntovnim, nezaustavljivim lepoticama koje znaju šta žele.

Izvor: navidiku.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes