Našminkajte se u “džipsi” stilu!Trendovi u šminkanju ove jeseni su u potpunosti usklađeni sa onima na modnoj pisti. Jedan od upečatljivijih, na koji možda i nismo navikli u ovo doba godine, jeste džipsi stil. Akcenat je, pre svega, na očima i misterioznom pogledu koji se postiže kombinacijom intenzivnih boja.

Za ovako jak mejkap na očima, lice treba da izgleda besprekorno, ali i prirodno. Zato u tankom sloju nanesite tečni puder u boji tena, pa na čelo, nos i bradu stavite transparentni puder u prahu, a na jagodice rumenilo u boji korala ili ružičastoj nijansi.

***Glavni trendovi u šminkanju ove jeseni

Na očima kombinujte dve senke u različitim intenzivnim tonovima. Na unutrašnji ugao nanesite ajlajner ili olovku u tirkiznoj ili nekoj drugoj jačoj nijansi, a na spoljnjem delu oka uz gornji i donji kapak povucite liniju, na primer, ljubičastim ajlajnerom. Potom nanesite senke u istim bojama iznad ajlajnera. Na deo ispod obrve stavite senku u neutralnoj boji. Na kraju, istaknite trepavice maskarom u crnoj, braon boji ili u nijansi senke.

Uz džipsi mejkap birajte ruž za usne u boji mesa ili korala. Lak na noktima bi, takođe, trebalo da bude u nekoj intenzivnoj nijansi, savetuju Novosti.

Izvor:Smedia

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes