Najpametniji grudnjak na svetu: Za tren oka vaše grudi poveća za dva broja54672_ek_630x0
Ebi Klensi, britanska manekenka i supruga fudbalera Pitera Krauca, zaštitno je lice nove linije donjeg veša “Ultima” . Pored sjajnih modela i prelepe Ebi, kolekcija ima još jednu zanimljivu karakteristiku, njen najbolji deo je grudnjak koji povecava grudi za dva broja.
Ovaj brushalter grudi vizuelno cini vecim zahvaljujuci silikonima koji se u njemu nalaze. Njegova posebnost je i u tome što je za cak 50 procenata lakši od  prosecnih grudnjaka i što savršeno prianja uz telo cineci siluetu besprekornom. Njegove trake mogu da se spoje na ledima što doprinosi da žene budu još sigurnije u izgled dekoltea.

– Ako žene vove orginalne modele, ovo ce ih raspametiti. Ovo je bez sumnje najbolji, najudobniji i najlakši brushalter na tržištu-  rekli su predstavnici “Ultima”.

I Ebi Klensi je oduševljena ovim modelima.

– Moja savršena kolekcija donjeg veša mora da ima dve linije, onu udobnu za svaki dan i onu glamurozniju za specijalne prilike – rekla  je ona.

52652_ebi5_630x0

I jedne i druge ima u ovoj kolekciji “Ultima”.

 

Izvor:Blic žena

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes