Najlepši modeli metalik salonki za jesen 2016Modne kuće su salonke u svojim jesenjim ponudama “obukle” u jedan od najvećih trendova sezone, a to je metalik.

Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Acne i Roger Vivier presvukli su svoje salonke u zlatnu ili srebrnu kožu, koja liči praktično na ogledalo. Saint Laurent poigrao se bojama, te je predstavio i jedan fantastičan model u nijansi fuksije, prada se odvažila za teksturalnu kožu, a Gianvito Rossi dokazao da se metalik efekat može postići i sjanim satenom umesto klasične kože.

High street bredovi još nisu prihvatili ovaj trend u potpunosti, pa metalik salonke u ponudi za sada ima samo britnaski Topshop, ali s obzirom na njihovu trenutnu popularnost, možemo očekivati da će i ih i naši popularni high street brendovi poput H&M-a i Zare, uvrstiti u svoju ponudu.

Pre no što metalik salonke stignu u naše butike, pornađite svog favorita mešu onim brendiranim, a aktuelne modele pogledajte u našoj galeriji.

 

izvor: www.elle.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes