Najčudniji modni trendovi za predstojeću jesenNajcudniji-modni-trendovi-za-predstojecu-jesen
Ove jeseni sa modnih pista stiže mnogo modela, za koje ne možemo a da se ne zapitamo, da li će to neko zaista nositi?
Trendovi mogu da vas pretvore u ikonu stila ali i modnu žrtvu. Da li bi ikada izašli obučeni u sado – mazo stilu ili u odeći nalik na onu koju su nosili američki doseljenici u 17. veku? Ako imate sede nemojte da ih farbate ove jeseni će beli pramenovi u kosi biti glavni trend! Ako ne možete ni da zamislite kako bi sve to moglo da izgleda pogledajte najčudnije modele koje svetski dizajneri predlažu za jesen.

DOSELJENIČKI ŠIK
Tako su to nazvali neki modni kritičari ( ime se odnosi na doseljenike u Ameriku oko 17 veka), mada pomalo podseća na garderobu čuvene porodice Adams. Ipak, ako ste krenuli u neko Amiško selo možda je ova odeća prilično dobar izbor. Ovako obučeni tamo biste se sigurno odlično uklopili, a da li je šik ili ne prosudite sami. img

PAUČINASTE TREPAVICE
Zapletite se u mrežu intenzivne maskare ove jeseni, jer će trepavice biti trostruko naglašene. Zamislite – slojeve i slojeve maskare za guste i pomalo slepljene trepavice. To je barem vizija mejkap umetnice Pat MekGrat, koja je stvorila izgled za Miu Miu i Guči, koji je opisala kao “paučinaste trepavice”.

img

“FUZBA” SUKNJE
Zabavno napred, čedno pozadi… Fuzba suknje možda izgledaju kao ča – ča kostim, ali one su zapravo pametan način i da pokažete, ali i da sakrijete noge u isto vreme.

img

SEDA KOSA
Mislite da su pramenovi u intenzivnim bojama već dosadni? E, pa onda se odlučite za nešto potpuno drugačije: sivu boju, odnosno prividno sedu kosu. A kad smo već kod frizura, sede vlasi uparite s natapiranom, hičkokovskom košnicom.

img

SADO – MAZO OPREMA
Lateks i koža, korseti, remenje, konopci i lanci, nakit u obliku lisica i ostala slična sado – mazo oprema možda su dobri dodaci za spavaću sobi, ali dizajneri ih preporučuju i za ulicu. Da li bi ovako obučeni izašli u javnost?

img

VIZIRI
Nisu u jesenjim kolekcijama, ali bi ih trebalo pomenuti. Viziri su možda glavna strategija vaše bake ili dede da se zaštiti od sunca, ali i velikog broja dizajnera. Zašto? To stvarno niko ne zna…

Izvor:smedia.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes