Mokasine u jarkim bojama9
U mnogim kolekcijama mokasine su u jarkim bojama i tako osvežavaju kompletan izgled, a savršene su za vesele prolećne kombinacije. Ove sezone su zastupljeni različiti modeli od klasične, prevrnute i lak kože..
U novim kolekcijama, osim vrtoglavih potpetica, prisutna je i ravna obuća. Posle nekoliko decenija na modnu scenu su se opet vratile mokasine, mnogima omiljene zbog udobnosti. Kada su nastale tridesetih godina prošlog veka, bile su simbol luksuza i elegancije, a i danas su odraz šarma i dobrog stila.

sperry-top-sider-laura-driving-moccasins-for-women-in-turquoise-nubuck~p~6522k_03~1500.2

Mnogi ih smatraju previše klasičnim, konzervativnim, ali činjenica da su veoma komotne i praktične, kao i da se odlično uklapaju uz različite stilove, ih stalno vraća u modu.

Otmena ležernost mokasina je njihova najveća prednost, idealne su uz farmerke, haljine, pantalone od različitih materijala.

isaac-mizrahi-live-classic-suede-moccasin-e

Što se tiče izbora, ove sezone su zastupljeni različiti modeli od klasične, prevrnute i lak kože. U mnogim kolekcijama mokasine su u jarkim bojama i tako osvežavaju kompletan izgled, a savršene su za vesele prolećne kombinacije. Najpopularnije su narandžaste, crvene, plave i žute nijanse, a stilisti predlažu da ih nosite sa odećom u intenzivnim tonovima.

 

f_6522k_2.1

 

Izvor:Vecernje novosti

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes