Modni saveti za svaku prilikuModni saveti za svaku priliku
Modne norme se vremenom menjaju. Na modne trendove uticu razni faktori i veoma je važno da imate stvari koje možete nositi u svim prilikama. Evo nekih modnih saveta za svaku priliku.
1. Dobro poznavanje kože

Šta god na sebi imali od garderobe, morate uklopiti sa šminkom. Zbog toga je neophodno da poznajete svoj tip kože, boju i teksturu. Na taj nacin cete koristiti odgovarajuci puder, rumenilo i podlogu.

2. Proverite garderobu

Morate imati raznovsnu odecu. To podrazumeva stvari za izlaske poput farmerki i majica, formalnu garderobu za posao ali i elegentnu za specijalne prilike.

3. Obuca je važna

Treba da imate posebnu obucu za šetnju, štikle za izlaske i obucu za svaki dan.

4. Razlicite frizure

U zavisnosti od oblika i dužine kose, naucite da napravite sebi razlicite frizure koje bi odgovarale razlicitim prilikama.

5. Oprezno sa modnim dodacima

Modni dodaci poput laka za nokte, minduša, carapa, tašni i narukvica igraju veoma važnu ulogu u vašem izgledu. Ukoliko nosite svetlu haljinu, nakit ne treba da bude toliko svetao i vodite racuna da se tašna slaže sa haljinom ali i sa vašom licnošcu.

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes