Massimo Dutti jesen zima 2014/2015.Massimo Dutti jesen zima 2014/2015.
Jesenja moda nikada nije bila ovako savršena! Ako i dalje mislite da su tamnije nijanse i klasicne siluete dosadne, verovatno ste propustili Massimo Dutti oktobarski Lookbook 2014.

Lookbook predvodi Mirte Mass koja je još jedan izvor inspiracije za oblacenje u legendarnom elegantnom stilu koji je uvek definisan Massimo Dutti modnom ideologijom. Talentovani duo Hunter & Gatti bili su zaduženi za savršene fotografije.

Popularni španski brend sugeriše da uronite u sumorne tonove sezone stavljajuci fokus na lepotu savršenih oblika i minimalistickog stajlinga. Crna je fokus cele Massimo Dutti 2014 kolekcije, dolazi sadržana na kožnoj bajker jakni, elegantnim odelima i kariranim alternativama, oštrim i savršeno uskladenim kaputima, kao i modnim dodacima, ukljucujuci kožne rukavice, mokasine od lakovane kože sa detaljima u vidu zlatnih lanaca.

Siva je sledeca protagonista u liniji i izgleda posebno lepo na pantalonama, blejzerima i kaputima, sve u kombinaciji sa smedim cipkanim kožnim cizmama. U kolekciji možemo pronaci bele košulje i kapute u kamila boji koji završavaju oktobarsku kolekciju.

Massimo Dutti kolekcije su uvek bile idealni izvori inspiracije za dame koje provode dosta vremena u kancelariji, kao i fanovima elegantnog i ženstvenog stila.

Izvor:grazia.rs

 

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes