Mango Ogrlice za leto 2014.Mango Ogrlice za leto 2014.

Ne propustite kolekciju modnih dodataka, brenda Mango. Neodoljiv, šaren i etnički šik inspirisao je Mango da stvori ogrlice koje će upotpuniti svaku vašu odevnu kombinaciju. Za ovo leto, Mango je pripremio ogrlice koje se savršeno uklapaju u različite stilove i raspoloženja. Glamurozne boje, stil 60-ih, hipi, glam rock ili grunge stil, do najelegantniji i ženstvenih komada koji će vas očarati svojom lepotom

Mango donosi šarene ogrlice u trendu koji preovladava ovog leta, sa savremenim, svestranim i veoma šik stilom. Mango ogrlice su ovog leta diskretne i jednostavne pogodne za dan i za noć, za kancelariju, kupovinu ili dane odmora.

Ako ste dosledni tradicionalnim komadima odeće, kao što su bele košulje, sportske haljine ili klasične crne haljine kombinujete ih sa bilo kojim od Mango ogrlica i dobićete spektakularan razultat. Tajna je da izaberete najpogodniji ogrlicu uz vašu odevnu kombinaciju.

U svojoj kolekciji aksesoara, Mango predstavlja veliki izbora ogrlica u različitim oblicima, za vas koji vole glamur hipi stila Mango predlaže ogrlice sa unakrsnim perjem ili ogrlicu od šarenih lančića koja će vas uvesti u glam šezdesetih. Naši favoriti su kuglice u različitim nijansama i etničke inspiracije.

Ogrlice sa prirodnim motivima, životinjskog oblika, krute ogrlice sa resama i mnoge druge novine oduševiće modne zavisnike.

Izvor:GRAZIA

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes