Mango kolekcija za proleće 2015.Kolekcja-Mango-damska-wiosna-lato-2015-20

Mango kolekcija za proleće 2015.

Mango je inspiraciju za svoju prolećnu kolekciju pronašao u 1970 im . U modi će biti retro jeans, cvetni print, resice i prugice .

Jedan od najvećih high – street igrača, španski brend Mango, predstavio je Lookbook i kampanju za novu sezonu, a ključne komade i kombinacije u setu fantastičnih modela otkriva nam nemačka manekenka Anna Evers.  21 – godišnja plavuša pozirala je londonskom fotografu Joshu Kolins odevena u romantične kombinacije nadahnute romantičnim i egzotičnim 1970-im godinama. To podrazumeva mnoštvo retro teksasa, od farmerki (trapez se vraća na scenu ! ) Do teksas košulja, uključujući i jeans od glave do pete koji će – baš kao i prošlog proleća – biti pravi izbor najodvažnijih fashionistica . Moda 70 – ih ne može proći ni bez cvetnog printa, prugica i kaputa u vestern stilu .

Neće se samo teksas nositi od glave do pete; topli prolećno – letnji dani biće idealni i za lagane bele kombinacije . Modni dodatak koji će savršeno zaokružiti svaki kombinaciju? Torbica sa resicama !

Mango ima fenomenalne predloge za proleće 2015. pogledajte u galeriji fotografija .

 

Izvor:http://www.cromoda.com

 

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes