Make up trendovi za jesen/zimu 2011-2012.Želite li da izgledate kao da ste malopre sišle sa modne piste? Ako je odgovor da, onda pažljivo gledajte stilove šminkanja i frizure koje su predstavljene na jesenjoj nedelji mode.

Hot, red & sexy

Ovaj look se jednom rečju može opisati kao klasika. Alexandre Vauthier kolekcija je čitava u vatrenocrvenoj nijansi, tako da se klasičan stil šminkanja, upadljive usne-neutralne oči, perfektno uklopio u čitav vizuelni identitet revije. Skupite kosu u elegantnu punđu, čekticom nanesite ruž kako bi ivice bile perfektne, namažite maskaru i spremne ste da zavedete.

Elizabeth Arden, 100th-Anniversary karmin;

Drama u pogledu

Chanel je ove sezone promovisao snažnu zavodnicu koja strelja svojim dramatičnim pogledom. Modeli su na reviji imali noćno plavu senku sa sitnim šljokicama a preko očiju seksi traku od čipke koja je davala dozu misterije. Naravno da vi ne treba da idete okolo sa parčetom čipke preko lica, ali ovakav oblik i nijansa senke su savršeni za neki subotnji izlazak.

L’Oreal Paris, Infallible senka za oči;

Dark kiss

Ponovo se srećemo sa trendom koji promoviše ultra tamne, skoro pa crne usne koji smo videli na reviji Raffaela Curiel. Tamne usne su simbol buntovništva i smelosti, ali to ne znači da treba da izvučete pocepani džins i Nirvana majicu iz ormara. Sada treba da budete seksi, ledena dama koja može da izgleda neodoljivo čak i sa tamnim karminom koji je više nego neobičan. Predlažemo da probate sa nijansom Black honey od Clinique-a.

Smokey hot!

Cela Rami Al Ali revija je odisala romantiziranom ženstvenošću i naglašavala je senzualni glamur koji je obavijao modele poput kakve aure. Haljine su privlačile svu pažnju zahvaljujući elegantnim slapovima materijala, a frizure i šminka su samo pratili njihov put. Oči su bile diskretno našminkane u smokey stilu, ali ne crnom, već maslinasto zelenim i smeđim senkama. Nosite smokey trend u sasvim novom ruhu i budite neodoljive!

Oriflame,Colour Pro trobojna senka za oči;

Slatka romantika

Tony Ward se okrenuo elegantnim talasastim frizurama, dok su svi modeli imali isi mejkap: šećerno slatke pink usne i oči u boji morske pučine. Najlakši način da postignete ovakav look jeste uokviravanje očiju sedefasto plavom senkom u olovci koja ne ostavlja oštru liniju i nanošenje superslatkog sjaja za usne koji miriše na voće. Izgledaćete neodoljivo a uz tako malo truda!

Oriflame, Blue Lagoon sjaj za usne;
Oriflame, Blue Lagoon senka u olovci;

Izvor:bestshopmagic.com

 

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes