Mačkasti pogled je u trenduMože da se primeni u svim prilikama, važno je samo da napravite dobar izbor boja. Aktuelne su i agresivnije i nežnije varijante
Oči mogu da se naglase razlicitim tehnikama šminkanja, a cat eyes (mackasti pogled) je jedna od najaktuelnijih. U trendu su i agresivnije i nežnije varijante, ovaj stil može da se primeni u svim prilikama, važno je samo da napravite dobar izbor boja.

* Pre nego što pocnete sa iscrtavanjem ociju, na lice nanesite odgovarajuci podlogu, a korektorom prikrijte nedostatke. Podlogu dobro razmažite da biste izbegli efekat maske na licu.

* Mackasti pogled u stilu šezdesetih možete da postignete na više nacina. Ajlajner ili olovku nanesite uz gornji i donji kapak, pa liniju izvucite ka spoljnom uglu oka. Liniju možete blago da osencite prstom.

* Za dnevnu varijantu, uz ovako našminkane oci, koristite neutralne i nežne senke u bež ili šampanj boji. Uvece birajte jace tonove, možete da ih kombinujete sa sedefastim senkama.

* Odlican efekat dobicete i ako senku jace nijanse nanesete na gornji kapak i blago izvucete, a uz donje trepavice na isti nacin stavite senku u drugoj boji. Na kraju namažite maskaru u dva do tri sloja, osim crne isprobajte i braon ili ljubicastu.

Izvor:novosti.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes