L.K. Bennett obuća 2011Tražite elegantne cipele koje će upotpuniti vaš večernji izgled ili savršeno pristajati uz koktel haljinu – pogledajte kolekciju za proleće-leto 2011 L.K.Bennett!

Kolekcije predstavljene za ovu sezonu, podeljene su u nekoliko kategorija pa ćete lakše odabrati željeni model.

Kolekcija cipela obuhvata želje svih žena – od jednostavnih i veoma klasičnih modela lepih linija i boja sa visokom štiklom, preko cipela sa nižim petom, do ravnih cipela i udobnih baletanki.

Od boja su zastupljene bež, crvena, crna, bela, drap i tirkizna, kao i modeli dizajnirani od veselog i šarenog platna za nastupajuće leto.

 

Kolekcija sandala L.K.Bennett je veoma atraktivna i veoma zanimljiva. Modeli su jednobojni, kombinovani sa štrasom i ukrašeni cvetovima kreiranim od istog materijala kao čitava sandala.

Za ljubitelje letnjih sandala sa platformama u ponudi su sandale sa visokom štiklom i pletenim platformama, kao i romantični modeli sa mašnicama. U kolekciji sandalica za proleće-leto 2011 godine moguće je pronaći i sandale sa nižom štiklicom kao i ravne papučice i japanke.

 

Zanimljivo je da je i Kate Middleton, sada već Vojvotkinja od Kembridža, supruga Princa Vilijama odabrala bež sandale kao omiljene. Njen izbor pao je na model sandala Agata, koje je nosila na gala večeri u Londonu, održanoj povodom desetogodišnjice fondacije ARK. Ovo je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kada se udala za princa Vilijama. Ove sandalice kombinovala je uz elegantnu bež haljinu sa svetlucavim šljokicama Jenny Packman. Cena Agata sandalica je 175 funti.

L.K.Bennett predstavlja i kolekciju obuće za venčanja koju krase bele i bež cipele i različitih modela kao i Signature kolekciju u kojoj su predstavljeni elegantni modeli u crnoj i drap boji. Kolekcija je dostupna na web sajtu L.K.Bennett.

Izvor:okomode.com

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes