Kupaći kostimi Goldenpoint za vaše uzbudljivo leto



Italijanski modni brand Goldenpoint je sa svojim podbrandovima Philippe Matignon, SISI, Golden Lady i Hue postao prvi izbor mnogih kad je u pitanju odabir savršenog kupaćeg kostima.

Kupaći kostimi Goldenpoint za vaše uzbudljivo ljeto

Dolazak toplih dana idealno je vreme da se počne razmišljati kakav kupaći kostim odabrati za ovo leto. To nije uvek jednostavno pa žene često znaju provesti dane i nedelje u potrazi za savršenim kupaćim kostimom upoređujući ga s potragom za idealnim muškarcem. Mnoge bi se složile da obe potrage moraju završiti jednakim ishodom – odabir treba pasti na ‘onog’ zbog kojeg ćete se osećati odlično i poželjno. Upravo zbog toga, kad je u pitanju odabir kupaćeg kostima, niti žene niti muškarci ne pristaju na kompromis.

Print, kroj, materijal i dizajn samo su neke karakteristike koje kupaći kostim mora zadovoljiti da bi bio idealan, da bi se u njemu osećali samouvereno i ugodno, da bi bili spremni na zabavu na odabranoj plaži uz ili bez voljene osobe. Vaš kupaći kostim otkriva vas očima znatiželjnika i on jednostavno mora biti savršen. Zato italijanski brand Goldenpoint osluškuje potrebe i želje svake žene te ovog leta u svojoj ponudi nudi široku lepezu kupaćih kostima.

Goldenpoint misli na sve tipove žena i nudi veliki izbor krojeva kupaćih kostima koji laskaju svakom telu i figuri.
Ako vaše telo krase izraženije obline Goldenpoint nudi veliki izbor jednodelnih kupaćih kostima s izraženim dekolteom kako biste naglasili gornji deo tela. Okomite pruge tamnijih nijansi idealne su za ovaj tip građe.

Za dame s većim grudima idealne su čvršće korpice takođe tamnijih nijansi, dok one s manjim grudima na raspolaganju imaju „trougliće“ koji se vežu oko vrata. Izraženi printovi i hrabre boje pritom su dobrodošle, jer će vizualno naglasiti poneki centimetar koji, uslovno rečeno, nedostaje.

Za dame koje žele prikriti koji centimetar na stražnjici idealni su pak dvodelni, dvobojni kupaći kostimi, svjetlijih nijansi u gornjem, a tamnijih u donjem delu.

Modni trendovi slede se i kod dizajna kupaćih kostima. Goldenpoint prati svetske trendove uz snažni pečat svog prepoznatljivog stila. Ove sezone ultimativni hit je mornarski uzorak i boje moreplovaca.

Kolekcijom dominiraju maslinasta, bordo i neizostavna boja peska, uz koju će preplanula put posebno doći do izražaja.

Ako ste jednostavniji tip pronađite kupaće kostime mirnijih boja poput crne, tamnoplave i bele koje odražavaju nevinost i svežinu mora.

Iz Goldenpointa poručuju: „Važno je biti svestan vlastitog tela, svih njegovih prednosti i mana – nama se obratite s punim poverenjem i osećajte se kao prava kraljica.“

S Goldenpoint kupaćim kostimom spremni ste za leto, na vama preostaje da još samo odaberete svoju idealnu letnju destinaciju i letnja avantura može početi.

Izvor:zena.hr

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes