Krupnije oči u samo pet korakaKrupne oči na ženama izgledaju neodoljivo i seksi. Da biste šminkom postigli veći i sjajniji izgled očiju pratite naše savete.
1. Najpre pincetom uklonite suvišne dlačice iznad kapaka. Da bi vam obrve bile urednije, očešljajte ih starom četkicom za zube, koju ste prethodno poprskali lakom za kosu.

2. Odaberite boju za senke u dve nijanse. Svetliju senku nanesite preko celih gornjih kapaka, a tamniju nijansu na same prevoje.

3. Crnim krejonom iscrtajte liniju uz trepavice gornjih kapaka, a potom preko nje pređite štapićem s vatom da biste ublažili oštrinu linije.

4. Za senzualni, zavodnički pogled šminkeri predlažu da donji kapak iscrtate kremastom belom olovkom. Možete da isprobate da je nanesete i na unutrašnji ugao gornjeg i donjeg kapka.

5. Sa gustim i dugim trepavicama oči takođe izgledaju krupnije. Prvo koristite uvijač za trepavice, a potom nanesite jedan sloj crne maskare. Više slojeva može da ulepi trepavice, a oči onda izgledaju teško.

Izvor:Blic Žena

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes