Kako da što jeftinije osvežite vašu garderobu?Instagram/tag/coat/

Iza nas su meseci potrošackog ludila, a novcanici su svima tanki. Ko ce sada trošiti na novu odecu, ma koliko vam dosadilo zimsko rotiranje istih komada? Srecom, postoji mnogo nacina kako da obnovite izgled bez prevelikih izdataka. Evo nekoliko trikova…
Nosite široki pulover preko svecanog komada. Baš se to traži ove sezone – znate onaj izgled Kejt Mos, istovremeno sofisticiran i kul.

Kupite jeftin par rukavica. Ma ni ne slutite da vam neke zanimljive rukavice koje možete kupiti na rasprodaji mogu vašem izgledu dati posebnu notu osveženja.

Probajte s dokolenicama. Ionako ih imate u ormanu i nosite ih ispod farmerki. A da ih, za promenu, obucete uz kratke pantalone ili suknju, pored gustih hulahopki? Uz njih idu i duboke cizme, i one do clanka… I, da, u modi su i one industrijske, ali i one koje vam je napravila baka.

Pokušajte sa svetlom nijansom karmina. Niko nece primetiti da svaki dan nosite istu haljinu ako budete stavili jednom karmin u boji korala, a drugi put ružicasti.

Zamijenite dugmad na kaputu. Kome još treba novi i skupi kaput, kad cete zamenom dugmadi (možda da ovaj put stavite zlatne?), postici isti rezultat.

Nosite štikle uz nešto na šta biste inace nosili patike, ali i obrnuto. Možda ne baš salonke uz trenerku, ali uz farmerke zašto da ne! Izgledacete neocekivano, možda i neocekivano dobro. Možda je vreme da unesete novine u svoj stil.

Naglasite dekolte. Ne dubokim dekolteom, vec ogrlicom. Krupnom i upadljivom, možete privuci pažnju i ujedno skrenuti poglede s ostalih delova tela, ako to želite.

Rajf ili traka u kosi? Bez obzira da li imate dugu ili nešto kracu kosu, rajf cini cuda. Ne mora biti napadan ako to ne volite, vec tanak s nekim metalik odsjajem ili kojim cirkonom..

Za kraj, prokopajte malo po svom nakitu. Možda se nešto može prepraviti. Novi nakit osvežava staru i iznošenu kombinaciju.

 

Izvor: tportal

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes