Kako biti neodoljiv? 

šminka
Kada su u pitanju taktike kojima se momci obaraju s nogu, pravilo da dela govore više od reči sasvim je primenjivo. No, iako bi vam možda bilo od koristi, ovaj tekst se neće baviti konkretnim predlozima, već uz govor tela otkriti svu moć zavođenja koja se krije u efektnom make up-u. Da, dobro ste pročitali, make up-u!

Flert trik: Vežite poglede

Zadržite pogled na njemu pet sekundi, bolje nego dve, tri. Velika je razlika između načina na koji pokazujete da ste nekog primetili i da vam se sviđa. Duži i intenzivniji pogled nesumnjivo ukazuje da ga želite.
Beauty taktika: Senka koja privlači poglede

Ukoliko želite da se njegove oči susretnu s vašim, nemojte zaobići atraktivnu senku za oči. Sedefasta senka će sigurno imati puni efekat. Šminkeri preporučuju svetlucavu boju šampanjca, srebra, zlata, metala kao i sve tonove ljubičaste.

Flert trik: Usmerite gornji deo tela ka meti

Kada ste telom okrenuti ka nekome/ nečemu to nesumnjivo ukazuje na vašu zainteresovanost. „Mozak jednostavno usmerava telo kao najvažnijem ‘predmetu’ u prostoriji u kojoj se nalazite“, objašnjavaju stručnjaci
Beauty taktika: Neka dekolte svetluca

Zlatni svetlucavi puder nanesite od dna vrata, pa duboko u dekolte. Dobro ga rasporedite kako biste izbegli primetne linije.

Flert trik: Igrajte se kaišićem od sandale

Muškarci primećuju i reaguju na dramatičnu razliku između muških i ženskih stopala. Uostalom, pokažite nam jednog muškarca koji je imun na seksi žensku obuću.
Beauty taktika: Manikir i pedikir obavezni!

Nije slučajno što na semaforu postoji crvena boja: ona je ta koja nas u mestu zaustavlja (i ukopava). Crveno je boja koja asocira na strast. Zato odaberite nijansu koja vam najviše odgovara i učinite da ga vaši nokti obore s nogu.

Flert trik: Zavodljivo prekrstite noge

Ima li boljeg načina da privučete poglede na svoje adute? Takođe, u ovoj pozi daćete mu priliku da baci pogled i na ostatak vaših ženstvenih oblina.
Beauty taktika: Sjajna koža

Nežna i svetlucava koža je prvi znak mladosti i vitalnosti. Šminkeri preporučuju da duž potkolenice izvučete jednu liniju bronzerom. To će listove učiniti vizuelno tanjim ali i uhvatiti sjaj na koži.

Flert trik: Treptaj za treptajem

Beti Bup dobro zna ovu veštinu i sve njene prednosti. Brzo treptanje je znak privlačnosti. To je odgovor nervnog sistema na određene situacije, a muškarci potpuno nesvesno padaju na to.
Beauty taktika: Maksimalno iskrostite sve prednosti maskare

Dugačke trepavice direktno asociraju na mladost i plodnost. Šminkeri preporučuju da pre nego što maskarom pređete preko trepavica njihov koren, odnosno liniju kapka malo „umažete“ čime ćete postići efekat dužine i gustine.

Flert trik: Zavedite ga osmehom

Znate ono – poluosmeh, koji tek malo otkriva zube i koji kao da govori: „Nas dvoje delimo tajnu“.
Beauty taktika: Neka usne budu vaše najjače oružje

Jarke nijanse karmina čine da vaši zubi i ten deluju belji, a to je svakako deo seksi imidža. Šminkeri dodaju i ovo: Svetlucave usne su signal da su one spremne za akciju.

Flert trik: Ispućite malo donju usnu

Muškarci smatraju putene usne provokativnim i aktraktivnim. To im ukazuje na nevinost i apsolutno odsustvo loših misli.
Beauty taktika: Popunite usne

Dodajte trunku sjaja na sredinu donje usne, svetlo će se reflektovati, a usne delovati veće i putenije.

Flert trik: Zavodljivo uvrćite pramen kose

Dodirivanje kose se tumači kao poziv njemu da bude neko ko će imati pravo da vas dodiruje u budućnosti. Zato ako ste je već toliko puštali i negovali, iskoristite sve prednosti duge kose.
Beauty taktika: Bez ćešlja, molimo!

Nemarna i talasasta kosa neće ga ostaviti u strahu da će vam, ukoliko bude provukao prste kroz nju, pokvariti frizuru. Naprotiv. Zato je ukovrdžajte i pustite da nemarno pada niz leđa.

Flert trik: Igra obrvama

Podignute obrve odaju utisak prijateljstva i otvorenosti. Nekadašnje holivudske starlete iscrtavale su obrve tako da budu izdignute upravo iznad zenica, što je odavalo utisak njihove nepodeljene pažnje ka publici.
Beauty taktika: Precizno oblikujte lukove

Iščupajte tako obrve da vam luk bude tačno iznad centra oka. Svaku eventualnu nepravilnost anulirajte olovkom za obrve.

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes