Jesenja rasprodaja! Obucite se dobro za malo paraSALE

Sa izloga vrište reklame za popuste… Mnoge komade možete da nosite i sledeće sezone, i one tamo. Zato, napravite plan i obucite se dobro za malo para. Ovo su naši predlozi.

BOJE

69587_37_630x0
Idealna haljina za toplo vreme predivnih boja, pravih letnjih, nosićete je sigurno dugo, dodajte tome baletanke, torbu – spremni ste.

PRUGICE

69588_38_630x0
Prugice su uvek u modi, ako tome dodate klasičan kroj koji ističe obline, shvatićete da je pred vama komad odeće koji ćete nositi godinama. Ove divne jedinstvene sandale kao i torba biće vam pravi izbor i sledeće sezone.

BELA MAJICA

69590_39_630x0
Jednu dobru belu majicu uvek treba da imate u ormanu. Duga suknja može da vam posluži u raznim kombinacijama, a o patikama i zanimljivoj tašni, da i ne govorimo.

PANTALONE

69593_40_630x0
Bež pantalone ne mogu izaći iz mode, boja koja je zahvalna za kombinovanje i aktuelna iz godine u godinu. Košulje vam uvek trebaju i još jedna u ormanu će dobro doći. Ravne cipele su zahvalne za razne kombinacije.

KLASIKA

69591_42_630x0
Jednostavna bluza, kvalitetne baletanke, crne pantalone, bež torba je nešto što morate imati, još kad kupite na rasprodaji, biće pun pogodak za vaš orman.

izvor: zena.blic.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes