Izaberite minduše prema vašem obliku licaIzaberite minduše prema vašem obliku lica

Ogrlice, narukvice i minduše u boji žutog zlata pravi su hit ove sezone sudeci po modnim strucnjacima. Iako vec duže vreme vlada trend roze zlata i bakarnih nijasi, ovakav nakit polako pada u zaborav i vreme je da se ponovo okrenemo zlatnom aksesoaru.
72809_grafikabl-srb-1008-29_630x0

Dugo izbegavana boja žutog zlata vratila se na velika vrata ove sezone, pa dizajneri preporucuju velike, upadljive ogrlice koje ce same po sebi biti dovoljne da zacine svaku kombinaciju.

– Ništa manje trendi nisu ni upecatljive zlatne minduše, a još jedan stari trend se vraca u vidu velikih alki – kaže stilista Anamarija Štoka.

Zlatno može da bude malo komplikovano za kombinovanje, pa je zato najbolje da se odlucite za jedan veci komad, a ostatak nakita da svedete na minimum. Za one stidljivije idealan odabir su narukvice i moderi satovi u ovoj boji. Za vecernje prilike možete da se odlucite za nešto ekstravagantnije komade, dok su za dnevne varijante dovoljni i siptilni komadi. Tople jesenje boje idealno se slaži sa žutim zlatom, pa zato nemojte da se bojite eksperimentisanja.

Izvor:zena.blic.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes