Imajte stil kao Francuskinje!Imajte stil kao Francuskinje!

Parižanke odavno važe za lepotice sa stilom, pa ukoliko ste i vi pobornik modnih trendova, imajte stil kao Francuskinje i izbacite ove stvari iz ormara.

Fascinacija modom koja nam stiže iz Francuske je opšte poznata stvar, a žiteljke ove zemlje važe iskljucivo za lepe žene sa stilom, na koje se mnogi ugledaju i cije navike za lepotu i modu cesto usvajaju.

Ukoliko ste i vi jedna od dama koje ugledaju na njihov stil, predstavljamo vam sedam modnih komada koje nikada necete naci u ormaru jedne šik Parižanke.

1. Potpetice “petica”

Šta je to? Štikla koja se slomila? Parižanke biraju ili osmicu ili ravne cipele. Necete ih videti ni na vrtoglavo visokim štiklama, ali ni potpetici od 5 cm.

devojka-u-crnom-sakou-1412945121-49549

2. Majice i bluze sa logom brenda

Za ovo postoji vrlo jednostavno objašnjenje: niste ni reklama, ni bilbord.

3. Najlon, poliester, akril

Parižankama su udobnost i kvalitet na prvom mestu. Zato biraju odecu koja je od prirodnih materijala, poput pamuka, lana, vune i viskoze.

4. Donji deo trenerke

Nijedan muškarac ne bi smeo da vas vidi u tome, sem vašeg trenera u teretani. Helanke su prihvatljive.

devojka-na-ulici-1413813681-49908

5. Džins sa cirkonima

Parižanke ovaj komad ostavljaju Bolivudu, a umesto njega nose uske, tamne farmerice.

6. Čizmice sa krznom

Francuskinje ce uvek izabrati poluduboke cizmice od sjajne ili mat kože u boji meda ili kestena.

7. Lažne dizajnirane torbe

Isto kao i sa silikonima, Parižanke smatraju da ne možete da popravite svoju nesigurnost uz pomoc lažnjaka. Ako ne možete da priuštite original, nosite pristupacne marke.

Izvor:elle.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes