Elegantne za najluđu noćElegantne za najluđu noć

Sigurno je da u novogodišnjoj noći želite da izgledate bolje nego ikada, a mi vam nudimo nekoliko rešenja. Ne morate svake Nove godine da imate novu toaletu, ubacite neki nov detalj koji će osvežiti vaš stil.

Ako želite da se osećate sjajno i sigurno u sebe, obucite se zanosno. Neka ovaj doček donese nešto novo i smelije, ne morate da budete stegnute u klasičnim kombinacijama. Budite šik i u rok fazonu, budite primećene…

Ako ste ipak za klasiku i malu crnu haljinu, odvažite se i ponesite neke zanimljive modne detalje. Perje i vez su savršeni za najluđu noć. Ako ih imate i na tašni, postajete pravi modni ekspert.

ROK
Kožni detalji kao hit ove sezone neka budu vaš modni adut. Bež haljina sa zelenim kožnim detaljima biće pun pogodak uz torbu i kaubojke u istoj boji.

 

ŠIK
Košulja u kombinaciji sa dugom plisiranom suknjom izgleda veoma atraktivno. Bonus za ovu kombinaciju: ne morate da budete na visokim potpeticama!

 

Izvor:http://zena.blic.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes