Džemper kao efektan dodatakPleteni džemperi nikada ne izlaze iz mode. Pored toga što su udobni i topli, ako se dobro iskombinuju, mogu se nositi na proleće umesto kaputa ili jakne.

Dizajneri već nekoliko godina unazad za hladnije dane preporučuju džempere, kardigane, rolke i tunike koje mogu da izgledaju veoma elegantno. Evo nekoliko predloga sa nedelja mode koji pomažu da džempere različitih krojeva i dužinanosite tako da ne izgledate kao da ste u njima boravili ceo dan u kući.


UZ SUKNJU ILI HALJINU

Ukoliko volite poslovni stil tanji pamučni džemperi na kopčanje koji prate liniju tela su odlična kombinaciju uz suknju i košulju. Mogu se kupiti u različitim bojama i zato su veoma praktični za kombinovanje. Moderni su i kratki džemperi sa dvorednim kopčanjem koji se nose i kao sako, modeli sa širim i kraćim rukavima, kao i oni sa istaknutim ramenima u stilu osamdesetih.

 

 

KAO TUNIKA
Tunike spadaju u najpraktičnije komade ženske garderobe jer dobro pristaju i punijim i mršavim ženama. Posle zime ih mežete nositi uz haljinu i cipele ili čizme na štiklu. Modeli A-kroja i tunike sečene ispod grudi idealni su za pokrivanje širih bokova i viška kilograma. Nešto slično je predložila „Max Mara”.

 

 

UMESTO KAPUTA
Topli džemperi su odlična zamena za glomazne zimske jakne i kapute. Vuneni pončo u kombinaciji sa maramom ugrejaće vas dovoljno kao i kaput, a uz uske pantalone i duboke čizme uvek izgleda fenomenalno. Deblji džemperi na kopčanje koje prate liniju tela odlično pristaju i uz suknju i uz pantalone, a izgledaju moderno, kao oni iz kolekcije Toma Forda.

Izvor:Blic Žena

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes