D&G i Versace kolekcije naočara za leto 2011.Sa vrućinama koje su obavile našu zemlju ne može se izbeći priča o suncu, a kad govorimo o suncu trenutno je najaktualnije – kako se zaštititi od njega. Gusto tkana odeća, kreme sa zaštitnim faktorom i na glavi šešir. Nešto fali? Pa, da. Nikako na ovo jako sunce nemojte izlaziti bez kvalitetnih sunčanih naočara.

A da one, osim što dobro štite, i dobro izgledaju –  iz sezone u sezonu brinu se modni dizajneri. Ovog puta predstavljamo dve kolekcije Dolce & Gabbana i Versace,  a mali dodatak su i njihovi okviri za dioptrijske naočare.

D&G

D&G kolekcija naočara za proleće/leto 2011. nudi bezvremene, must have stilove suvremenog  duha. Deo modela karakterističan je po jedinstvenim oblicima i zanimljivim spojevima metala i acetata, dok druge obeležava posebna tehnika nanošenja boje u slojevima čime su se dobili sveži i inovativni stilovi za ovu sezonu.

 

D&G Vichy kolekcija
D&G Vichy kolekcija naočara inspirisana je ovogodišnjom modnom revijom za proleće/leto 2011. Preuzevši  piknik kao detalj iz teme „sunčani dan u vrtu“ predstavljene na pisti, D&G Vichy kolekcija nudi sveži i chic pristup dizajnu naočara.

Versace

Nova Versace kolekcija naočara definisana je snažnim karakterom njenih modela i unikatnim detaljima koji ju čine must-have modnim detaljem za leto 2011.

 

Izvor:zena.hr

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes