Desigual kolekcija za proleće leto 2015.Desigual kolekcija za proleće leto 2015.

Bele rade u cvatu, pustinjske ruže, tropski hibiskus i meksičke georgine, cveće imaginarne bašte je glavni izvor inspiracije za Desigual dizajnere.

Oni predstavljaju veoma impresivne i mladalačkike primerke lepote i energije u novoji Desigual proleće/leto 2015 reviji koja je predstavljena tokom Fashion Week-a u Njujorku.

Neverovatne boje, cveće, kreativni i privlačni obrasci takođe nose i neke naznake apstraktne umetnosti. U stvari, ovo je jedan od najboljih načina oživljavanja kolekcije, a Desigual uvek uspeva da predstavi nešto kreativno, nešto zanimljivo, privlačno i nezaboravno.

Desigual proleće/leto 2015 kolekcija donosi pregršt modela u veselim letnjim bojama. Kombinezoni su ukrašeni velikim cvetnim šarama, a cvetni dodaci u kosi i sandale dopunjuju odevne kombinacije na pisti. Pantalone sa širokim nogavicama i opušte siluete formiratju sledeći impresivan niz opcija. Boje su jarke i prave letnje, u stilu brenda Desigual, a koralne opcije formiraju dizajne koji podsećaju na etničke motive španskog brenda.

Na kraju, tu je jesenja tema koja završava Desigual reviju proleće/leto 2015 reviju, predstavljajući vrlo jedinstven način da kreirate odevne kombinacije pune energije, uprkos opštim stereotipima.

Pogledajte Desigual predloge, koji obezbeđuji savršen izgled, čak i bez korišćenja sofisticiranih tekstura, tkanina i tehnika.

054

073

034

014

 

Izvor:grazia.rs

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes