Crno-bele kombinacije će obeležiti jesen 201410
Crno + belo, najkul kombinacija boja u svetu mode, ove će jeseni vladati ulicama svetskih gradova

H & M – ove crno – bele kombinacije za jesen 2014 Leto je rezervisano za boje ,a u hladnijem delu godine, po ” defaultu “, glavnu reč vode crna i bela ,( ne ) boje svih boja koje vladaju našim ormarima otkad je sveta i veka. Crno – belo je jednostavno najkul kombinacija u svetu mode, bezvremenska formula koju obožavamo bez obzira na aktuelne trendove. A ove je jeseni podržana i od strane onih koji kreiraju modnu stvarnost .

U društvu brendova koji su crno – belim lookovima dodijelil istaknuto mesto nalazi se i H & M , koji donosi mnoštvo tako jednostavnih – a tako ubojitih kombinacija. Minimalizam u punom sjaju, i crno – belo od glave do pete!

Ležerni beli džemperi, predimenzionirane bluze i topovi sa natpisima na jednoj strani, a na onoj drugoj male crne haljine, stilish blejzeri, kratke jakne od lažnog krzna, seksi helanke i ravne cipele. Kombinacije su bezbrojne, dajte mašti na volju, poigrajte se !

Dodatna inspiracija čeka vas u galeriji fotografija .


izvor: cromoda.hr

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes