8 trendova u lepoti koje žene vole, a muškarci mrzeNeki od omiljenih ženskih trendova, kada je reč o lepoti, zapravo mogu biti potpuno neprivlačni muškarcima, pokazala je anketa koju je izvršio portal “Shine”. Saznajte kakav izgled lepši pol obožava, a jači pol mrzi.

DEBEO SLOJ PUDERA
– Puder u sloju od nekoliko milimetara je veoma neprivlačan – kaže urednik muškog časopisa “Maxim” Nik Leftli dodajući da nijedan muškarac ne voli da poljubi ženu u obraz i da mu usne ostanu prekrivene puderom.
Muškarci su izjavili kako bi radije videli ženu sa prirodnom, neujednačenom kožom, nego onu sa više različitih nijansi pudera na licu.

NATAPIRANE ŠIŠKE
Natapirane šiške koje se nose na vrhu glave postale su trend, nakon što su ih nosile poznate ličnosti kao što je Gven Stefani, ali muškarci nisu obožavatelji ovakve frizure.

UPADLJIV KARMIN
Iako stilisti preporučuju karmine jarkih boja kao nezaobilazan trend ove sezone, muškarci misle drugačije. Mnogi od njih su izjavili da ih narandžasta i druge upadljive boje na usnama zbunjuju, i da su više navikli na neutralne i rozikaste tonove.

TANKE OBRVE
Sudeći po odgovorima ispitanika, suviše tanke obrve pripadnicima jačeg pola daju utisak da ste prirodno veoma dlakavi, i da zato imate potrebu toliko da ih čupate.

– Tanke obrve su reklama da ste prirodno dlakaviji od Robina Vilijamsa – objasnio je jedan muškarac.

SMELA SENKA ZA OČI
– Ne razumem zašto se senka za oči neonskih boja uporno vraća u modu svake sezone. Da li treba da deluje retro? Da li je namerno previše naglašena? Bez obzira na to kakav utisak je žena želela da ostavi, meni to uvek izgleda otrcano – rekao je urednik portala “Maxim”.

RUMENI OBRAZI

Većina muškaraca je izjavila da ne voli rumene obraze, i smatra da je rumenilo dobro samo za starije žene i bake. Oni su istakli da najviše vole šminku za koju se ne može primetiti da je tu, već daje prirodan izgled.

TAMNA OLOVKA ZA USNE
Suviše tamna olovka za usne, poput one koju je koristila bivša žena repera Eminema, Kim Meders, deluje odbojno muškarcima.

– Kada vidim tamne linije iscrtane oko ženskih usana, zapitam se da li je to deo rituala pristupanja nekoj bandi – kaže urednik “Maxim”.

ŠLJOKICE
Naše jače polovine posmatraju šljokice kao začin – ako ih koristite umereno “jelo” odnosno lice će ispasti dobro, ali ako ih stavite u ogromnim količinama, ukupan utisak će biti loš. Zanimljivo je da je većina muškaraca izjavila da se ne protivi nanošenju šljokica na dekolte.

Izvor:Blic Žena

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes