Trend za jesen/zimu 2011-2012.Modni dizajneri za ovu sezonu predlažu slojevito oblačenje. Slojevita odeća, osim što će vas ugrejati, istaknuće i vaš stil. Ove jeseni nosite karo i cvetni dezen, a obavezni su i detalji od krzna.

Ukoliko se obučete u jednu boju od glave do pete – bićete u trendu. Takođe, hit su i kombinacije nijansi jedne boje. Aktuelne su braon, siva, maslinasto zelena, ljubičasta i boja cigle.  Džempere nosite uz džins i ravnu obuću ili umesto jakne. Moderne su i rolke i dugi kardigani. Kardigan možete kombinovati sa bluzom i uskim farmericama.

Ponovo su u modi suknje sa karnerima i faltama, kao i čipkane suknje. Nosite ih sa čarapama, do kolena ili iznad njih. Suknja je komad odeće najbolje od svih ističe eleganciju i ženstvenost. Ove jeseni su aktuelni drapirani mantili, dužine do kolena. Jesen vam siguno neće biti hladna ako se odlučite za atraktivnu jaknu ili kaput. Što se tiče obuće, ona je ove sezone, pre svega, veoma udobna. Poluduboke i visoke čizme odlično pristaju uz suknje i haljine.

Komentari

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes